06 октомври 2015

ПОКАНА

www.buafwa.org/forms/landing        От името на УС на Сдружението на жените военнослужещи, имам удоволствието да Ви поканя да участвате със свои творби в конкурсите на национален проект „Парад на талантите“.

        Най-добрите фотографии и военни разкази ще бъдат публикувани в книга, която ще се разпространява с благотворителна цел за подпомагане семействата на колеги в нужда, както и на Фондация „Деца на Българската армия“.

        На 15 декември в Централния военен клуб в София ще бъдат наградени победителите. На събитието ще се представи книгата и ще бъде открита изложба с най-добрите фотографии от конкурса „Между два свята – мира и войната“. Изложбата ще бъде представена през 2016 година и във Военни клубове в страната.
Отличените произведения от литературния конкурс за кратък военен разказ „Новият Йовков“ ще бъдат публикувани в изданията на медийните ни партньори.

        На 16 декември в Централния военен клуб ще се проведе гала-концерта на лауреатите от регионалните конкурси на армейското любителско творчество, проведени в градовете Велико Търново, Варна, Пловдив и София.
Напишете вашите спомени от военната служба! Споделете вашите снимки! За нас ще бъде чест!

        За да участвате в конкурсите посетете:
www.buafwa.org

        С уважение,
        подполковник Вера Спахийска,
        ръководител на проекта
        тел.: 0889314371; сл.тел. 20956