23 август 2013 г.

65 ГОДИНИ ВОЕННОТРАНСПОРТНА АВИАЦИЯДО КОМАНДВАНЕТО, ЛИЧНИЯ СЪСТАВ И ВЕТЕРАНИТЕ
ОТ ВОЕННО ФОРМИРОВАНИЕ 24900 – ВРАЖДЕБНА


                                           УВАЖАЕМИ ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ,
                                           ВОЙНИЦИ И ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ,
                                           СКЪПИ ВЕТЕРАНИ,

        За мен е чест от името на Командването на Военновъздушните сили и лично от свое име да ви поздравя по случай 65-годишнината от създаването на военнотранспортната авиация в България!
        Съдбата на няколко поколения летци, авиационни специалисти и цивилни служители е свързана с развитието и усъвършенстването на военната транспортна авиация. Тук, в покрайнините на столицата, в кв. „Враждебна” повече от половин век стъпка по стъпка, ден след ден се усвояваше нова техника, усъвършенстваха се професионални умения, изграждаха се характери и се развиваха все по-добри и квалифицирани специалисти!
        Ние оценяваме по достойнство труда на целия личен състав за осъществяване на трансформацията и модернизацията във ВВС, за развитието на военната транспортна авиация!.
        Благодарим за отличното изпълнение на ежедневните задачи, за амбицията да усвоявате нова авиационна техника, за стотиците безаварийни полети, за стремежа броят на кацанията да бъде равен на броя на излитанията, за грижата да съхранявате и обогатявате традициите на вашите предшественици.
        Желаем на вас и вашите семейства много здраве, сили и енергия за постигане на още по-високи успехи!
        Желаем ви да сбъднете мечтите си и да имате нови – по-амбициозни, към които да се стремите!


        ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

КОМАНДИР НА ВОЕННОВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ
ГЕНЕРАЛ-МАЙОР КОНСТАНТИН ПОПОВ