21 декември 2011 г.
КОЛЕДНИ ИЗНЕНАДИ ЗА ДЕЦАТА НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ
И ЦИВИЛНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ

ДЯДО КОЛЕДА ИДВА С ХЕЛИКОПТЕР В АВИОБАЗА КРУМОВО                На 16 декември в 10 ч. сутринта деца от пловдивския квартал „Тракия” посрещнаха дядо Коледа, който пристигна с хеликоптер AS 532AL COUGAR. По-късно той и Снежанка им раздадоха коледни подаръци в Мол „Галерия”.

                Гостите от Лапландия ще посетят базата отново на 23 декември и ще участват в тържество за децата на личния състав. В програмата са включени изпълнения на детска вокална формация „Омайниче” с ръководител Таня Орманова и детска танцова група „Хорце” с ръководител г-н Раданов.


ПРИ ДЕЦАТА В АВИОБАЗА ГРАФ ИГНАТИЕВО
ДЯДО КОЛЕДА КАЦА СЪС САМОЛЕТ МиГ-29                Пълен чувал с подаръци ще донесе белобрадия Старец на децата от авиобаза Граф Игнатиево на 23 декември 2011 г.

                Той ще се ролира на пистата пред погледите на малчуганите и техните родители към 11.10 ч. Малко преди това, от 10.30 ч. в киносалона на авиобазата децата на военнослужещите и цивилните служители ще съпреживеят “Коледното пътешествие” на добрия Старец, което са пресъздали актьорите от театър “Мажор”- Пловдив. Специални участници в празника са ученици от ОУ “Граф Игнатиево” към с. Граф Игнатиево, които ще изнесат представление „Коледните вълнения на Снежинка и Врабчо” в чест на дългоочаквания гост. Той от своя страна, ще зарадва всички присъстващи с подаръци и лакомства.

                В подкрепа на децата на наши загинали колеги личният състав от авиобазата ежегодно организира благотворителна инициатива. Към нея за пореден година ще се присъедини и фондация „Български ВВС”.


ОТВОРЕНИ ВРАТИ ЗА ДЕЦАТА В АВИОБАЗА ВРАЖДЕБНА                На 22.12.2011г. в 16та Транспортна авиобаза Враждебна ще се проведе традиционното коледно тържество. То ще е нещо като ден на отворените врати за военнослужещите, цивилните служители от авиобазата и техните деца, които ще имат удоволствието да се снимат, разгледат и качат на самолетите, които са на въоръжение в нашата авиобаза. След което за всички ще има коледно парти.