05 юни 2019 г.ГОЛЯМ АВИАЦИОНЕН ПРАЗНИК В АВИОБАЗА ГРАФ ИГНАТИЕВО
        През настоящата година се навършват три кръгли годишнини от приемането на въоръжение на авиационна техника за нуждите на Република България – 20 години на вертолет Bell-206, 30 години на самолет МиГ-29 и 40 години на вертолет Ми-24.
        По този повод българските Военновъздушни сили имат удоволствието да ви поканят на ОТКРИТ ЛЕТАТЕЛЕН ДЕН на 29 юни 2019 г. (събота).
        Събитието ще се проведе на територията на авиобаза Граф Игнатиево с богата наземна експозиция на авиационна и специална техника и летателна програма. Входът за посетители е свободен.
        Авиобаза Граф Игнатиево ще отвори врати в 10.00 ч. Празникът ще продължи до 15.00 ч.
        С оглед необходимите мерки за сигурност, няма да бъдат пропускани граждани, носещи в себе си оръжие, хора в нетрезво състояние и такива, пренасащи обемист багаж.

        Постоянно акредитираните журналисти ще бъдат допускани в зоната за медии след представяне на лична и журналистическа карти.
        Моля, представители на националните медии, които нямат акредитация за 2019 г.и желаят да присъстват, да подадат своите данни за акредитация до 11 юни 2019 г. на e-mail: pr_3afb@abv.bg