22 декември 2011 г.
В ПЪРВИЯ ДЕН НА ЗИМАТА – СНЯГ И КОЛЕДНИ ИЗНЕНАДИ ЗА
ДЕЦАТА НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ И ЦИВИЛНИТЕ
СЛУЖИТЕЛИ ОТ АВИОБАЗА БЕЗМЕР.
И МНОГО БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ПРОЯВИ
                Лошото време не успя да спре Дядо Коледа и Снежанка да донесат подаръци на децата в авиобаза Безмер. Днес добрият старец успя да пристигне навреме с истински боен самолет Су-25 с чувал пълен с подаръци за послушните малчугани. Заедно с пожеланите подаръци децата получиха и много лакомства, осигурени от състава на базата. За тях беше организирано и детско парти под елхата.

                В духа на утвърдената традиция и тази година личния състав на авиобазата се включи активно в коледната благотворителна кампания на община Ямбол „Подай ръка – спаси живот”. Кампанията е за набиране на средства, с които се подпомагат тежко болни ямболски деца, нуждаещи се от спешно лечение.

                Летателният състав дари финансови средства за организиране на изложба от рисунки на млади таланти – мероприятие организирано от фондация „Дъбилино” – гр.Ямбол.

                Авиобаза Безмер участва и в открития от министъра на отбраната Аню Ангелов на 18 декември в зала „Концертна” на Централния военен клуб коледен благотворителен базар „Ангелска чудотворителница” . Реализираният приход заедно с финансови средства, доброволно дарени от личния състав, бяха предадени на фондацията „Деца на българската армия”.