05.10.2018 г.50 ГОДИНИ ВОЕННО ФОРМИРОВАНИЕ 24980 – БОЖУРИЩЕ
        УВАЖАЕМИ ГОСПОДА ОФИЦЕРИ, СЕРЖАНТИ, ВОЙНИЦИ И ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ,

        За мен е чест от името на Командването на Военновъздушните сили и лично от мое име да Ви поздравя по случай 50 години от създаването на военно формирование 24980-Божурище.
        В продължение на пет десетилетия бойният път на Вашето формирование е белязан от хиляди бойни дежурства, учения и тренировки, с усвояване на все по-сложна и съвременна техника. Това несъмнено утвърди авторитета и водещата му роля както за издигане на бойната готовност и боеспособност на Военновъздушните сили на Република България, така и при изпълнението на съюзническите задължения в Интегрираната система за ПВО на НАТО.
        Изказвам своята дълбока признателност към всички воини от резерва, които през годините отдадоха своята младост и не жалеха знания, сили и енергия за изграждането и развитието на Радиотехническите войски на ВВС.
        В този тържествен ден, като изразявам искреното си уважение към Вас, от все сърце Ви желая крепко здраве, младежко дръзновение и семейна топлина за постигане на още по-високи резултати в бъдещата Ви професионална дейност!

        ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

                                                                С УВАЖЕНИЕ:
                                        КОМАНДИР НА ВОЕННОВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ
                                                ГЕНЕРАЛ-МАЙОР ЦАНКО СТОЙКОВ