08 октомври 2012 г.

ДВА ВЕКОВНИ ЮБИЛЕЯ ЩЕ СРЕЩНАТ В БЛАГОТВОРИТЕЛНО ДЕРБИ
ФУТБОЛНИТЕ ОТБОРИ НА ВОЕННОВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ
И ПФК „БОТЕВ”
        Благотворителна футболна среща между представителния футболен отбор на Военновъздушните сили и ПФК „Ботев” Пловдив ще се проведе в сряда, 10 октомври, на стадион „Ботев” – Пловдив.
        Съвместната спортна инициатива се организира по повод двата вековни юбилея – 100-годишнината от първия боен полет на българската авиация и 100 години от учредяването на футболен клуб „Ботев”.
        Истински футболен двубой и силни емоции ще представят пред зрителите и феновете „канарчетата” от Пловдив и „орлите” от ВВС. Настроение и висок адреналин ще пожелае на публиката със своите изпълнения Мажоретният състав към Военен клуб – Пловдив и Представителният духов оркестър на ВВС, а специален гост на стадион Пловдив ще бъде група Б.Т.Р, която ще изнесе концерт след края на срещата.
        Спортното събитие се провежда и с благотворителна цел. Събраните средства ще бъдат предоставени на Спортно училище „Васил Левски” – гр. Пловдив, което на същата дата отбелязва и годишнина от своето създаване.
        Вратите на стадиона ще бъдат отворени от 16.30 ч., а началото на срещата е от 18:00 часа.
        Билети могат да се закупят на касата на стадион „Ботев”- Пловдив. Цената на билета е 2,00 лева. За лица под 12 години входът е свободен.
        Заповядайте!
        Очакваме ви!