29 март 2012 г.
ВОЕННОСЛУЖЕЩИ И ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ
ОТ ВОЕННОВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ
В ПОДКРЕПА НА ПРОЕКТА
„ПОДАРИ УСМИВКА”


        Военнослужещи и цивилни служители от военно формирование 44510 от състава на Военновъздушните сили инициираха събирането на средства за финансиране на проект „Подари усмивка”.
        Към инициативата се присъединиха колегите им от военни формирования 44510, 26450, 42530, служители от РВД-район Бояна и транспортна фирма „Виктория OIL”.
        Благодарение на събраните средства възпитаници на Дома за деца лишени от родителска грижа „Свети Иван Рилски” – София, на 27 март /Световния ден на театъра/ посетиха постановката „Кой има магарешки уши” в Столичен куклен театър.
        За децата това беше различно преживяване, с много смях и разбира се поуката, че който лъже, му порастват магарешки уши. Един нов начин да разберат колко е ценна срещата с изкуството, общуването и ученето чрез емоции и преживявания, което е и основна цел на проекта „Подари усмивка”.
        Кампанията беше подкрепена лично от командира на военно формирование 44510 полковник Стефан Разпопов, който споделя, че да бъдеш част от една такава инициатива е призвание за всеки, който е готов да покаже, че пред добрите дела всички са равни и как заедно можем повече – .да подарим щастливи мигове и незабравими спомени за една истинска приказка и за един по-добър свят.
        За популяризирането на проекта спомага вестник „Българска Армия” и CSR Bulgaria.