08 февруари 2012 г.
ДОСТОЙНО ИЗВЪРВЯНИЯТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЪТ

Изпращане на офицери в резерва в транспортната авиационна база – Враждебна


        На тържествена церемония в присъствието на командването и личния състав на 16-та транспортна авиационна база заместник-командирът по авиационната техника и въоръжението – майор Пламен Банчев и старши инженера в отделение „Авиационна техника и въоръжение” – капитан Кольо Каменов се разделиха с бойното знаме.

        Двамата офицери, бяха за последен път в строя, рамо до рамо с колегите си. На 6 февруари те се разделиха с военната авиация и преминаха в резерва.

        Командирът на авиобазата полковник Димитър Иванов изказа благодарност за дългогодишната им всеотдайна и безупречна служба в редовете на ВВС и им пожела успешна реализация в цивилния живот.

        Майор Банчев и капитан Каменов благодариха за топлите думи на командира и изразиха своята гордост, че са били част от Военновъздушните сили и от прекрасния колектив на 16-та транспортна авиационна база.


         Командването на Военновъздушните сили изразява своята признателност към достойния за уважение професионален път на колегите, за приноса им и за личната инициатива, с които спомогнаха за утвърждаването на авиобаза Враждебна, като формирование, с което всички се гордеем!