ТРИДНЕВНА
МЕТЕОРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

 

21.10.2021 г.


      Облачността над страната ще е незначителна до ясно. Видимостта ще бъде добра, сутринта в низините, котловините, около поречията и водните басейни намалена от димка до мъгла, в комбинация с ниска слоеста облачност. Вятърът ще е от югоизток-юг-югозапад, слаб до умерен. Минималните температури ще са между 5 и 10 градуса, а максималните – между 15 и 20 градуса.

 

22.10.2021 г.


      Облачността над страната ще е незначителна до ясно, след пладне и привечер в процес на увеличение от северозапад, където около полунощ ще превали краткотраен дъжд. Видимостта ще бъде добра, сутринта в низините, котловините, около поречията и водните басейни намалена от димка до мъгла, в комбинация с ниска слоеста облачност. Вятърът ще е от югозапад-запад, слаб до умерен. Минималните температури ще са между 6 и 11 градуса, а максималните – между 15 и 20 градуса.

 

23.10.2021 г.


      Облачността над страната ще е разкъсана до значителна. Преди пладне в северозападните райони, а след пладне на много места от запад на изток ще превалява краткотраен дъжд. Видимостта ще бъде добра, сутринта в югоизточната четвърт на страната намалена от димка до мъгла, в комбинация с ниска слоеста облачност. Намалена видимост и при валеж. Вятърът ще е от запад-северозапад, слаб до умерен. Минималните температури ще са между 9 и 14 градуса, а максималните – между 15 и 20 градуса.