ТРИДНЕВНА
МЕТЕОРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

 

23.07.2019 г.


        Oблачността над страната ще е разкъсана до значителна. Преди пладне в североизточната четвърт от страната, а след пладне на много места ще превалява краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици. По-интензивни ще са валежите в източната половина от страната, където ще има условия и за градушки. Видимостта ще бъде добра, при валеж – намалена. Вятърът ще е слаб до умерен, от северозапад-север. Минималните температури ще са между 16 и 21 градуса, а максималните – между 27 и 32 градуса.

24.07.2019 г.


        Oблачността над страната ще е разкъсана до значителна, на много места с превалявания от краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици. Привечер валежите ще спират. Видимостта ще бъде добра, при валеж – намалена. Вятърът ще е слаб до умерен, от север-североизток. Минималните температури ще са между 15 и 20 градуса, а максималните – между 24 и 29 градуса.

25.07.2019 г.        Oблачността над страната ще е разкъсана до незначителна, с временни увеличения след пладне. Видимостта ще бъде добра. Вятърът ще е слаб до умерен, от северозапад-север. Минималните температури ще са между 15 и 20 градуса, а максималните – между 27 и 32 градуса