ТРИДНЕВНА
МЕТЕОРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

 

28.11.2020 г.


Над страната ще има незначителна облачност до ясно. Сутринта в низините ще се образуват слани. Видимостта ще бъде добра, преди пладне в котловините, поречията и около водните басейни намалена до мъгла. Вятърът ще е слаб до умерен, локален. Минималните температури ще са между -4 и +1 градуса, в отделни котловини до -6 градуса, а максималните – между 8 и 13 градуса, в местата с по-трайни мъгли между 6 и 8 градуса.

29.11.2020 г.


Над страната ще има разкъсана, предимно висока облачност. Сутринта в низините ще се образуват слани. Видимостта ще бъде добра, преди пладне в котловините, поречията и около водните басейни намалена до мъгла. Вятърът ще е слаб до умерен, локален. Минималните температури ще са между -3 и +2 градуса, в отделни котловини до -5 градуса, а максималните – между 8 и 13 градуса, в местата с по-трайни мъгли между 6 и 8 градуса.


30.11.2020 г.


ОНад страната ще има значителна, но разкъсана и променлива, предимно средна и висока облачност. Видимостта ще бъде добра, преди пладне в котловините, низините, поречията и около водните басейни намалена до мъгла. Вятърът ще е слаб до умерен, локален, след пладне и привечер на места на север от планините и в източните райони от югоизток-юг-югозапад, умерен до засилен. Минималните температури ще са между -2 и +3 градуса, в отделни котловини до -4 градуса, а максималните – между 8 и 13 градуса, в местата с по-трайни мъгли между 6 и 8 градуса.