ТРИДНЕВНА
МЕТЕОРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

 

21.09.2018 г.


        Облачността над страната ще е незначителна до ясно, с изключение на Източна България, където преди пладне ще има ниска слоеста облачност. Вятърът ще е от североизток-изток, слаб до умерен, в Източна България и по планините с пориви до засилен. Минималните температури ще са между 10 и 15 градуса, а максималните – между 23 и 28 градуса.

22.09.2018 г.


        Облачността над страната ще е незначителна до ясно, с изключение на Източна България, където преди пладне ще има ниска слоеста облачност. Сутринта в котловини, поречия и около водни басейни, намалена до мъгла. Вятърът ще е от изток-североизток, слаб до умерен. В Източна България и по планините с пориви до засилен. Минималните температури ще са между 9 и 14 градуса, а максималните – между 23 и 28 градуса.

23.09.2018 г.        Облачността над страната ще е незначителна до ясно, с изключение на Източна България, където преди пладне ще има ниска слоеста облачност. Сутринта в котловини, поречия и около водни басейни, намалена до мъгла. Вятърът ще е слаб, локален до тихо. Минималните температури ще са между 9 и 14 градуса, а максималните – между 24 и 29 градуса.